Početna   /  

O nama

        Bar Trade je osnovan 2007. godine. Visoko smo pozicionirani u sferi distribucije proizvoda visokog kvaliteta namijenjenih za HoReCu. Bar Trade je osnovan 2007. godine. Visoko smo pozicionirani u sferi distribucije proizvoda visokog kvaliteta namijenjenih za HoReCu.Na domaćem tržištu naše preduzeće je prepoznato kao fleksibilan i pouzdan partner, koji je od početka prilagodio svoju uslugu visokim zahtjevima kupaca. Preduzeće je posvećeno stalnom unapređenju i ulaganju u širenje, marketing i profesionalno usavršavanje.
        Naš uspješan rad u HoReCa sektoru rezultat je dobrog poznavanja potreba naših kupaca i dugogodišnjeg iskustva u pružanju uslugadistribucije robe. Sa posebnom pažnjom pristupamo svakom kupcu i zajedno gradimo dugoročne partnerske odnose.  Cilj je da naši kupci u što kraćem roku nađu i dobiju sve potrebne artikle za svoje objekte (hotele, restorane, picerije, kafiće).U skladu sa potrebama naših kupaca, nudimo raznovrstan asortiman naših proizvoda kako bi što bolje zadovoljili različite potrebe ugostiteljskih objekata. 
        Kao rezultat višegodišnjeg rada u svim segmentima distribucije robe ugostiteljskim objektima, danas firma zastupa ozbiljan broj brendova posebno cijenjenih u gastro krugovima.Sigurni smo da ćemo i kroz dalji razvoj i posvećenost našim kupcima pružiti sve potrebne informacije, kvalitetne proizvode i isporuku u što kraćem roku.

"Bar Trade" DOO Polje, Pristanska bb 85000, Bar, Crna Gora
www.bartrade.me
Kontakt
Bar Trade DOO
tel: +382 30 315 082
Posjetite nas na
PREUZMITE APLIKACIJU