Početna   /   Brendovi   /  

Caffe Barbone

Da smo kompanija poput mnogih drugih, rekli bismo da je Caffe Borbone brend kompanije Caffe Borbone S.r.l., osnovane 1997. godine u Napulju, rukom ... itd. itd.

Ali da smo kompanija kao i mnoge druge, Caffe Borbone ne bi stigao tamo gde je sada:  ne bi bio dio svakodnevnog života miliona Italijana, ne bi bio partner glavnih nacionalnih i međunarodnih događaja i ne bi imao potpuno novo sjedište u kome se dnevno proizvede približno 96 tona prerađene sirove kafe... ukratko, ne bi bila lider u sektoru kafe!

Ne, naša kompanija ne voli da bude jedna od mnogih, već kontinuirani izvor inovacija i inspiracije koji se fokusira na nove tehnologije kako bi celom svetu ponudila jedinstvenu i neponovljivu napuljsku kafu.

Ali da bismo u potpunosti razumjeli ko je Caffe Borbone, krenimo na putovanje kroz vrijeme i vratimo se u Napulj u drugoj polovini 18. vijeka, koji je bio prvi grad u Italiji, drugi u Evropi i peti u svijetu; prvi na svijetu koji je imao tekuću vodu u domovima i kanalizacionom sistemu, ukratko, Napulj kraljevine Bourbon.

I upravo je u ovom istorijskom periodu Napulj uzeo kafu koja je već neko vreme stizala u grad i „napravio je svoju“, doprinoseći ne samo poboljšanju u pogledu kvaliteta, već i simbolom grada priznatog širom svijeta i pravi društveni agregator.  Za kratko vrijeme ulice grada su se ispunile „kaffehausom“, pravim kulturnim centrima 19. vijeka, među kojima je rođena čuvena Caffe Gambrinus, koja i danas zadržava šarm Napulja iz prošlosti.

Naša ponuda
Kafa

Caffe Barbone Miscela Rossa

Čista energija u ukusu, jaka i kremasta i istovremeno ukusna kafa. Za osjećaj zadovoljstva na nepcima i magičnu senzaciju.

Caffe Barbone Miscela Blu

Kafa uravnoteženog i punog ukusa, dobijena izborom mješavina za savršenu ravnotežu između arome i slatkoće.

Caffe Barbone Miscela Oro

Slatka i prefinjena kafa - Savršena mješavina zadovoljava i najzahtjevnija nepca koja žele da osjete pravi ukus prelijepog Napulja.

BORBONE BLUE 50 Zrna cialde

BORBONE NERA 50 Zrna cialde

BORBONE ORO 50 Zrna cialde

BORBONE DEK 50 Zrna cialde

DOLCE GUSTO BLU 15 Kapsule

DOLCE GUSTO NERA 15 Kapsule

DOLCE GUSTO ORO 15 Kapsule

REPRESSO BORBONE BLU 80 Cialdi

REPRESSO BORBONE NERO 80 Cialdi

REPRESSO BORBONE ORO 80 Cialdi

DON CARLO BLU 80 Kapsule

DON CARLO NERA 80 Kapsule

DON CARLO ORO 80 Kapsule

BORBONE BLUE (8k. x 15 Cialde)

BORBONE NERA (8k. x 15 Cialde)

BORBONE ORO (8k. x 15 Cialde)

"Bar Trade" DOO Poslovni centar G9 85000, Bar, Crna Gora
www.bartrade.me
Kontakt
Bar Trade DOO
tel: +382 30 315 082
Posjetite nas na